Tech=Fun in Bedrijf

 

Tech=Fun in Bedrijf

Hoe leuk is het om mensen te laten ervaren wat tech en robotica kunnen betekenen in het bedrijfsleven en onderwijs. Het is goed om iedereen van elke leeftijd te laten beleven wat tech is en hoe het werkt. Het is interessant om nieuwe ontwikkelingen te ontdekken en zien welke positieve impact ze kunnen hebben in je dagelijkse leven.  Het is fijn goed voorbereid te zijn, zodat je klaar bent om mee te gaan met deze innovaties. De nieuwe generatie is gereed om tech toe te passen, het is voor hen een tweede natuur.

De digitale receptioniste heeft reeds zijn intrede gedaan. Ook de robotserveerster doet haar rondes in restaurants. Daarnaast kruipen de grasmaai- en zuigrobots al om en in onze huizen, hebben we smart homes en zetten we Siri en Google Assistent in om zaken voor ons uit te zoeken. TechKicks! laat je graag ervaren dat tech echt leuk is, niet eng of moeilijk, maar goed praktisch toe te passen.  Hoe gaaf is het om zelf een robot te programmeren, te begrijpen hoe een programmeertaal werkt, een constructie of processimulatie te doen.

TechKicks! heeft diverse programma’s op verschillende niveaus om kinderen maar zeker ook volwassenen te laten ervaren wat tech in de praktijk voor hen kan betekenen. Je leert door het doen. Voor elke organisatie stellen we een passend programma op, afgestemd op de doelgroep en de wensen. Tech=Fun en dat willen we graag uitdragen.

 

#Tech=Fun

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *