Tech = Fun in Bedrijf

 

Tech is Fun geldt niet alleen voor kids maar ook voor volwassenen. Tech zit in alles, in het dagelijks leven. We hebben slimme thermostaten en apparaten. Laten robots onze huizen zuigen en gazon maaien. Stellen vragen aan Siri en Google Assistent. Bij binnenkomst bij veel bedrijven  is er een digitale receptioniste en in restaurants rijdt een serveerrobot rond. Enkele voorbeelden van inzet van tech in het dagelijks leven. Als tech overal in zit, is het wel handig om te weten hoe het werkt en wat de risico’s zijn.

We zien dat veel mensen denken dat tech lastig en moeilijk is want ze zijn niet technisch aangelegd. Uit ervaring kunnen we stellen dat de angst vaak groter is en dat tech goed te leren en begrijpen valt. TechKicks! heeft programma’s voor in bedrijven en scholen om medewerkers mee te nemen in de nieuwe ontwikkelingen. Deelnemers gaan zelf aan de slag, ze gaan programmeren, tech ontdekken, robots opdrachten laten doen, circuits maken en processimulaties doen. Dit is mogelijk op diverse niveuas, met diverse technologiën en diverse tools. We willen graag mensen op een laagdrempelige wijze in contact brengen met tech. Binnen TechKicks! hebben we de hele range aan robots in huis, we kunnen dus voor alle processen

In overleg met de organisatie stellen we een passend tech pakket op. We kunnen dit op diverse niveaus doen, altijd passend bij de processen in de organisatie.