Playgrounds

Een Playground is een beleef- en ontdek-lab, we bieden diverse robots en tech-activiteiten aan om kinderen en volwassen tech en robotica te laten ervaren. We hebben diverse tech en robotica pakketten om een inspirende ervaring te realiseren. Dit doen we voor scholen en bedrijven, maar ook voor familiedagen, open dagen of inspiratiemomenten bij bedrijven, we zorgen voor een passende inspirerende tech en robotica omgeving.
Playgrounds met tech tools

We verzorgen playgrounds met tech tools, het bouwen en programmeren van objecten met Microbit, Arduino, LegoMindstorms, FisherTechniks, LittleBits, bouwpakketten om een hydrolische arm of andere tech toepassing te maken. We zorgen voor een echte tech beleving op verschillende niveaus. Het is een inspirerende doe-ontdekomgeving zodat kinderen en volwassenen geïnspireerd worden door tech.

Robot Playgrounds
TechKicks verzorgt uitgebreide Robot Playgrounds. Samen met Ipal, Dobot, Sanbot, Maatje, AlphaMini, Aibo, Cruzr, Artie, Aibo, Ozobots en diverse andere robots maken we er op elke lokatie een inspirerend robot-ontdek-feestje van. Dit met het doel Tech=Fun te ervaren. We zorgen voor een speelveld met diverse opdrachten, dit kan voor 100 personen maar ook een sessie met 5 personen. Het wordt een toffe robot-beleving welke positief zal blijven hangen en iedereen tussen de 8-88 jaar kan mee doen.

Uitgelicht

Wilt u meer weten over TechKicks?